dijous, 27 de setembre del 2012

Solidaritat amb “Café amb Llet”, el judici d’avui s’ha de sobreseure

Els editors de la revista Cafè amb llet se’ls jutjarà avui per denunciar una trama corrupte en el nostre servei nacional de Salut. El president del Parc de Salut de Barcelona i assessor de Presidència, Josep Maria Via Rodons, demandà als responsables de la publicació per “atemptat a l'honor" i reclama una indemnització de 20.000 euros.

Faig meves les paraules d'Albano Dante, director de la revista, "ells s'han gastat el diner del poble, se’ls pregunta en què i no responen, i encara qui ha de respondre som nosaltres davant dels tribunals per explicar-ho" .

En un vídeo, ha explicat com diferents alts càrrecs de la Generalitat s'han beneficiat de contractes milionaris per a les seves empreses privades, entre d'altres involucrats el director de l’Institut Català de Salut (ICS) Josep Prat, que a més de dirigir la principal empresa pública de serveis sanitaris de Catalunya, exercia de director general del holding Innova amb un sou de 280.000 euros anuals. Aquest vídeo a Youtube amb el títol de ‘El robo más grande de la historia de Cataluña‘, ha rebut més de 300.000 visites.

A més també s'explica la concessió de contractes per valor de 50 milions d'euros al grup Serhs, on el principal accionista és Ramón Bagó que des de fa dècades ocupa alts càrrecs al Consorci de la Salut i Social de Catalunya (CSC).

Tot i que l’oficina antifrau ho està investigant i es va obrir una comissió d'investigació al Parlament, que per les eleccions anticipades caldrà fer de nou en la propera legislatura, s'accepta una querella que el que fa és atacar al missatger.

Tota la nostra solidaritat als encausats que representen el dret a una informació lliure i veraç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada